viernes, 22 de abril de 2011

GLEE - "Umbrella/Singin' In the Rain" Full Performance

Seguimos con Glee y una nueva versión mezclando dos canciones en referencia a la lluvia: Umbrella y Cantando bajo la lluvia, lo más sorprendente es una de las cantantes que hizo su cameo en la serie Gwyneth Paltrow. No os mojeis.


Glee - Dream On ft. Neil Patrick Harris

La canción original es de Aerosmith, pero esta versión de la serie Glee no está nada mal.
Quizás sea una serie muy "friki", pero algunas versiones musicales no están nada, nada mal.


BONA DIADA DE SANT JORDI

L'escriptor no inventa. Això d'escriure no té res a veure amb la imaginació, sinó amb la manera de captar les coses des d'un punt de vista creatiu. Parlem de les coses no dites, de les que es diuen en privat, per això la literatura ens mostra la més gran desgràcia i la felicitat més gran.John Ralston Saul, escriptor canadenc (1947)



L’aspecte positiu de les modes literàries és que et fan llegir llibres que mai no hauries llegit i que després de llegits saps que no tornaràs a llegir.
Raimon (Xàtiva 1940)


L'única droga que no et mata encara que et faci emmalaltir, l'únic efluvi etílic que no et fa perdre els sentits ni et fa malbé el fetge, l'únic amor que no fa fàstic és la bona literatura.
—Montserrat Roig (Barcelona 1946-1991)

Escrius per escapar del tedi, del guió que t’han escrit, per recuperar el «jo» perdut.
__Montserrat Roig (Barcelona 1946-1991)

domingo, 17 de abril de 2011

KIMIDOLL EN EL FNAC

¡¡Qué gran sorpresa!! Puedo ampliar la colección de Kimidolls en el FNAC. Acaban de invadir las tiendas y se pueden encontrar en todas ellas, un euro más caras que en algunos otros lugares, pero así son fáciles de encontrar y no hay que ir visitando lugares remotos. ¡¡Fantástico!!
Instagram